BB Connect is Barber Brinkman

BEL 06-22233998

BB Connect biedt ondersteuning bij uw bedrijfsvoering

BB Connect is Barber Brinkman en ik help jou én de organisatie bij verandering en ontwikkeling.

Mijn passie is om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden en positieve resultaten tot stand te brengen.

Met ruim 25 jaar ervaring in sales, marketing, business development en project management voor grote organisaties, geniet ik van elke dag waarbij ik mijn kennis en ervaring kan delen met anderen.

Om mijn coaching skills verder te ontwikkelen, heb ik de opleiding 'Professionele Communicatie, NLP & TA', bij Phoenix Opleidingen in Utrecht gekozen.

Deze drie jarige HBO opleiding(post-master) is er op gericht om mensen en organisaties te coachen en te ondersteunen bij verandering.

Focus activiteiten

De focus van BB Connect is er op gericht om middels Coaching & Business Development jouw organisatie verder te ontwikkelen.

Het ondersteunen van jullie sales en/of versterken van het marketing team behoort tot een van de mogelijkheden.

Ik doe dit Freelance of op contract basis.

Sinds Oktober 2020 heb ik diverse organisaties geholpen met hun business development activiteiten, marketing ondersteuning, LinkedIn mogelijkheden en gesprekken gevoerd voor persoonlijke groei.


Ervaring

Van 2009 tot en met 2020 heb ik voor Western Digital gewerkt, een Amerikaans bedrijf dat Wereldwijd actief is op het gebied van digitale opslag.

Ik ben verantwoordelijke geweest voor de regio EMEA, waar ik als Senior Business Development Manager veel goede resultaten heb geboekt.

Mijn netwerk en ondernemerskracht ligt behalve in de IT, ook in het segment Smart Video (Surveillance) en Network Attached Storage, waarbij ik diverse organisaties heb geholpen om met minder kosten meer winst te maken.

Ik heb samenwerkingen opgezet met belangrijke fabrikanten, zoals Milestone Systems, Axis Communications, Bosch Security, Hikvision, Dahua, Synology, Qnap en meer.  


Voor mijn tijd bij Western Digital heb ik 10 jaar gewerkt in de IT Distributie, waar ik ook mijn eerste ervaringen heb opgedaan als manager van een sales team en aan 12 account managers leiding heb gegeven.


Ik ben een gedreven sales professional, waarbij ik het beste functioneer in samenwerking met anderen.

Met mijn kennis, netwerk en ervaring, lever ik altijd een constructieve bijdrage aan elke organisatie.

De combinatie van sales en marketing is van essentieel belang en ik kan deze uitstekend samen brengen.


Naast mijn activiteiten in de IT Branche, heb ik een brede interesse, een positieve mind-set en gezonde drive, waardoor ik ook in anderen segmenten van toegevoegde waarde zal zijn.

Ik werk graag in een dynamisch omgeving en gebruik daarbij de kans om te blijven leren, samen te werken en sales teams te begeleidenom jouw bedrijf meer succes te brengen.Contact maken en ontmoeten

Ik maak graag contact met mensen, ik kijk aandachtig en luister met gevoel naar wat hun beweegt. 

Daarom spreek ik graag af, online of fysiek, om je te ontmoeten en echt contact te maken, waardoor ik al je vragen kan beantwoorden.

Samen brainstormen, analyseren, plannen maken, agenda's opzetten en aan de slag, zo deel ik mijn dagen graag in en dat is onderdeel van mijn werk ethiek; eerst denken, dan doen, tenzij mijn intuïtie anders aangeeft.

Met jouw informatie en mijn analyse, zal ik laten zien welke positieve ontwikkeling er mogelijk is.

Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor jou en/of jouw organisatie kan betekenen, er volgt altijd resultaat.

  


 


 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
LinkedIn